Nieuw in Eindhoven: Marks Wachters bedrijfsjuristen

Gespecialiseerde bedrijfsjuristen in Eindhoven

Als ondernemer zal de naam Marks Wachters je ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Marks Wachters notarissen is immers dé notaris voor ondernemend Eindhoven en omstreken. Bij Marks Wachters streven wij ernaar om je als ondernemer een zo compleet mogelijke juridische dienstverlening te bieden. Eén die niet stopt waar de taken van de notaris ophouden. Om die reden is Marks Wachters bedrijfsjuristen in het leven geroepen.

 

Zowel bij de start-up van jouw bedrijf als in jouw lopende bedrijfsvoering zul je een zo sterk mogelijke rechtspositie willen creëren en behouden. Om die zekerheid te bereiken, is het van belang dat jouw juridische zaken door kundige en ervaren juristen geregeld worden. Dit is wat wij je bij Marks Wachters bedrijfsjuristen bieden, de zekerheid dat de juridische zaken die je aan ons toevertrouwt goed op orde zijn. Van belang voor jouw bedrijfsvoering zijn bijvoorbeeld goede algemene voorwaarden of arbeidsovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht of huurovereenkomsten die aan alle wettelijke vereisten voldoen, om te voorkomen dat je op een later moment in vervelende discussies of zelfs gerechtelijke procedures terechtkomt. Zo zijn er nog tal van overeenkomsten waarbij het van groot belang is dat deze juridisch correct zijn opgesteld. Neem je voor meer voorbeelden maar eens een kijkje op de overzichtpagina. Sinds de start van Marks Wachters bedrijfsjuristen hebben we al verschillende ondernemers van dienst mogen zijn met het opstellen en beoordelen van hun overeenkomsten.

 

Wij kunnen je met het opstellen en beoordelen van vrijwel iedere overeenkomst binnen jouw bedrijfsvoering van dienst zijn. Informeer gerust vrijblijvend waarmee wij je van dienst kunnen zijn!

 

Uniek: De ondernemingsscan

Naast het opstellen en beoordelen van de door jou gewenste overeenkomsten, biedt Marks Wachters bedrijfsjuristen ook een unieke dienst aan, namelijk de ondernemingsscan. Door de vele overeenkomsten die nodig zijn om een onderneming te starten én draaiende te houden, kan het eigen overzicht van alle juridische zaken al gauw verloren gaan. Om je als ondernemer op juridische gebied volledig te ontzorgen, biedt Marks Wachters bedrijfsjuristen de ondernemingsscan aan. Voor deze dienst komen wij naar je toe om jouw juridische huishouding aan een grondige inspectie te onderwerpen. Zijn alle noodzakelijke overeenkomsten aanwezig? Op welke punten loopt je als ondernemer juridisch risico? Zijn alle reeds aanwezige overeenkomsten juridisch correct en nog up-to-date? Dit is een eerste scan van uw huidige juridische positie. Aan de hand van deze bevindingen kunnen onze bedrijfsjuristen samen met jou bepalen of er behoefte is aan nieuwe overeenkomsten en/of aanvullingen of aanpassingen op bestaande overeenkomsten.

 

Wil je ook weten of jouw onderneming een goede juridische fundering heeft en heb je interesse in een ondernemingsscan? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan bespreken we samen met jou de mogelijkheden!

 

Marks Wachters bedrijfsjuristen is er voor jou als ondernemer om jouw juridische zaken goed te regelen. Doordat je ons samen met Marks Wachters notarissen onder één dak vindt, ben je verzekerd van een full-service juridische dienstverlening vanaf de start-up van jouw bedrijf tot en met het voeren van een succesvolle onderneming!


Contact

Bij Marks Wachters bedrijfsjuristen werken ervaren specialistische bedrijfsjuristen die je graag helpen met het opstellen of beoordelen van jouw overeenkomsten! Je kunt contact opnemen met onze specialisten door een bericht te sturen of te bellen naar (040) 7600 600.