Nieuw in Eindhoven: Marks Wachters bedrijfsjuristen

Gespecialiseerde bedrijfsjuristen in Eindhoven

Als ondernemer zal de naam Marks Wachters u ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Marks Wachters notarissen is immers dé notaris voor ondernemend Eindhoven en omstreken. Bij Marks Wachters streven wij ernaar om u als ondernemer een zo compleet mogelijke juridische dienstverlening te bieden. Eén die niet stopt waar de taken van de notaris ophouden. Om die reden is Marks Wachters bedrijfsjuristen in het leven geroepen.

 

Zowel bij de start-up van uw bedrijf als in uw lopende bedrijfsvoering zult u een zo sterk mogelijke rechtspositie willen creëren en behouden. Om die zekerheid te bereiken, is het van belang dat uw juridische zaken door kundige en ervaren juristen geregeld worden. Dit is wat wij u bij Marks Wachters bedrijfsjuristen bieden, de zekerheid dat de juridische zaken die u aan ons toevertrouwt goed op orde zijn. Van belang voor uw bedrijfsvoering zijn bijvoorbeeld goede algemene voorwaarden of arbeidsovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht of huurovereenkomsten die aan alle wettelijke vereisten voldoen, om te voorkomen dat u op een later moment in vervelende discussies of zelfs gerechtelijke procedures terechtkomt. Zo zijn er nog tal van overeenkomsten waarbij het van groot belang is dat deze juridisch correct zijn opgesteld. Neemt u voor meer voorbeelden maar eens een kijkje op de overzichtpagina. Sinds de start van Marks Wachters bedrijfsjuristen deze maand hebben we al verschillende ondernemers van dienst mogen zijn met het opstellen en beoordelen van hun overeenkomsten.

 

Wij kunnen u met het opstellen en beoordelen van vrijwel iedere overeenkomst binnen uw bedrijfsvoering van dienst zijn. Informeert u gerust vrijblijvend waarmee wij ook u van dienst kunnen zijn!

 

Uniek: De ondernemingsscan

Naast het opstellen en beoordelen van de door u gewenste overeenkomsten, biedt Marks Wachters bedrijfsjuristen ook een unieke dienst aan, namelijk de ondernemingsscan. Door de vele overeenkomsten die nodig zijn om een onderneming te starten én draaiende te houden, kan het eigen overzicht van alle juridische zaken al gauw verloren gaan. Om u als ondernemer op juridische gebied volledig te ontzorgen, biedt Marks Wachters bedrijfsjuristen de ondernemingsscan aan. Voor deze dienst komen wij naar ú toe om uw juridische huishouding aan een grondige inspectie te onderwerpen. Zijn alle noodzakelijke overeenkomsten aanwezig? Op welke punten loopt u als ondernemer juridisch risico? Zijn alle reeds aanwezige overeenkomsten juridisch correct en nog up-to-date? Dit is een eerste scan van uw huidige juridische positie. Aan de hand van deze bevindingen kunnen onze bedrijfsjuristen samen met u bepalen of er behoefte is aan nieuwe overeenkomsten en/of aanvullingen of aanpassingen op bestaande overeenkomsten.

 

Wilt u ook weten of uw onderneming een goede juridische fundering heeft en heeft u interesse in een ondernemingsscan? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden!

 

Marks Wachters bedrijfsjuristen is er voor u als ondernemer om uw juridische zaken goed voor u te regelen. Doordat u ons samen met Marks Wachters notarissen onder één dak vindt, bent u verzekerd van een full-service juridische dienstverlening vanaf de start-up van uw bedrijf tot en met het voeren van een succesvolle onderneming!


Contact

Bij Marks Wachters bedrijfsjuristen werken ervaren specialistische bedrijfsjuristen die u graag helpen met het opstellen of beoordelen van uw overeenkomsten! U kunt contact opnemen met onze specialisten door een bericht te sturen of te bellen naar (040) 7600 600.